
Тушковані овочі з фетою
Тушковані овочі – це не тільки низькокалорійно і корисно, але ще й смачно і поживно. Ви цілий рік зможете радувати рідних такою стравою, оскільки її можна приготувати як зі свіжих, так і заморожених овочів. А найголовніше: експериментуючи з інгредієнтами і пропорціями, а також додаючи різні пряні спеції і соуси, Ви щоразу будете отримувати нову, не схожу на попередню, оригінальну страву. Рекомендуємо Вам спробувати ситне рагу з тушкованих овочів з додаванням одного вишуканого компонента – грецького сиру фета, який відомий завдяки ніжній, пухкій консистенції і злегка солонуватому смаку. Страва урізноманітнить Ваш буденний раціон яскравими фарбами і приємними спогадами.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
200 г.
Carrots
200 г.
Cherry Mix Tomatoes 300g
200 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
80 г.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цукіні і моркву помити, очистити і нарізати соломкою. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками.
02
Сир фета розкришити. Цукіні і моркву викласти на сковороду і залити невеликою кількістю води.
03
Тушкувати овочі близько 15 хвилин. Потім додати помідори, спеції і тушкувати ще 10 хвилин. При подачі посипати сиром фета.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)