
Салат із шпинату з мигдалем і помідорами
Багато можна говорити про користь шпинату. У Франції його навіть називають "королем". І не дарма. Вживаючи ці дивовижні листочки в салатах та інших стравах, ми збагачуємо організм; за допомогою шпинату виводяться шлаки і токсини. Також він дуже корисний для вагітних жінок і діток. У шпинаті міститься йод, лютеїн і клітковина, яка є дуже корисною для людини.
Такий легкий салат можна вживати навіть щодня, адже в ньому стільки корисних продуктів. Ккрім шпинату у ньому міститься мигдаль, гриби і помідори
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
100 г
Cherry Mix Tomatoes 300g
200 г
Fresh Royal Champignons
200 г
Almond
30 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Листя шпинату промити і порвати руками на шматочки.
02
Помідори черрі промити і розрізати навпіл.
03
Печериці промити, при необхідності зняти верхню шкірку і порізати на скибочки.
04
Мигдаль обсмажити до рум'яності і перемолоти в блендері разом із бальзамічним оцтом, оливковою олією, сіллю і перцем.
05
Заправити цим соусом салат і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)