
Суп із запеченого перцю і томатів
Ніжна кремова текстура, приємний, злегка вловимий аромат часнику і солодкого перчика, шматочки копченої ковбаски і хрустких грінок, що попадаються – все це в чудовому супчику із запеченого перцю і томатів, який рекомендуємо Вам приготувати. Особливість цієї дивовижної першої страви в тому, що овочі, які ми звикли обсмажувати один з одним, отримуючи так звану «зажарку», ми запікаємо в духовці в спеціальній формі, а потім – збиваємо блендером до отримання однорідної кремоподібної маси. Супчик виходить дуже наваристим і ситним: на додаток до ковбаски, яка в процесі обсмажування рясно виділяє сік і неймовірний аромат, використовується приготовлений заздалегідь м'ясний бульйон.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчики
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Packed Potatoes
2 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Smoked Chicken Sausage
1 шт.
Gerchak Holiday Croutons 12pcs
для подачі
Preparation steps
01
Прогріти духовку до 200°С. У формі для запікання розкласти перець, цибулю, часник цілком. Скропити оливковою олією, запікати 25 хвилин, поки шкірка перцю не потріскається.
02
Замотати гарячий перець у термостійку плівку на 5 хвилин, щоб він розм'як під власним паром. Потім очистити від шкірки, насіння, внутрішніх перемичок. Очистити часник.
03
Перекласти запечені інгредієнти в сотейник з томатами, картоплею, нарізаною кубиками, і бульйоном. Довести до кипіння і 15 хвилин готувати на середньому вогні, до готовності картоплі.
04
Перемістити разом з рідиною в блендер і все збити до однорідності. Ще раз прогріти в сотейнику .
05
На сильно розігрітій сковороді обсмажити шматочки ковбаси по 1 хвилині з кожної сторони. Подавати суп зі шматочками ковбаси і грінками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)