
Листковий пиріг зі шпинатом і спаржею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
1 кг.
Homemade Butter
2 ч. л.
Rud Leaf Frozen Dough
150 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
3,5 ст. л.
Green Asparagus 250g
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Вимити листя шпинату, перекласти в каструлю, додати сіль, поставити на вогонь, довести до кипіння, готувати 8-10 хвилин, постійно помішуючи.
02
Викласти шпинат в друшляк, перекласти на паперовий рушник, обсушити, після чого дрібно нарізати.
03
Покласти на розігріту сковороду вершкове масло, висипати шпинат і вилити вершки. Ретельно перемішати.
04
Окремо зварити спаржу в підсоленій воді, після чого остудити і нарізати.
05
Викласти тісто на застелене папером деко, викласти шпинатно-вершкову суміш зі сковороди, зверху викласти спаржу, зверху накрити листом тіста. Випікати 15-20 хвилин у попередньо розігрітій до 180°C духовці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)