
Штрудель з грушами
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г.
Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
щіпка
Homemade Butter
150 г.
Pear
1,5 кг.
Lemon
1 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
150 г.
Raisins
100 г.
Eco Ground Cinnamon
2 ч. л.
Preparation steps
01
Борошно просіяти на поверхні. Зробити заглиблення, посолити і вбити яйце. Додати оливкової олії 1 ст. л. і півсклянки теплої води (додавати поступово). Вимісити тісто.
02
Після того, як вийде еластичне тісто, розділити його на 2 частини і сформувати дві кульки. З другого зробити перепічку, збризнути 1/2 ст. л. оливкової олії. З першою виконати те ж і накрити нею першу перепічку. Знову все перемішати, до повного поглинання олії.
03
Полити тісто олією, узяти миску і накрити його. Потім приступити до груш.
04
Чисті груші порізати на дрібні шматочки, посипати цукром, цедрою лимона, корицею. Сюди ж додати замочені родзинки. Перемішати.
05
Тим часом, вершкове масло розтопити на сковороді і обсмажити панірувальні сухарі до золотистого кольору.
06
Дуже тонко розкачати тісто. Змастити листи олією і посипати панірувальними сухарями, не доходячи до краю. Викласти начинку з груш. Потім скручуючи тісто, сформувати рулет.
07
Змастити вершковим маслом майбутній штрудель і помістити його в духовку, розігріту до 200ºС. Випікати 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)