
Печиво з хурми
Ingredients for the recipe
Ingredients
Persimmon Korolek
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Walnut
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
100 г.
7 Flour 1kg
160 г.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Eco Ground Nutmeg
5 г.
Preparation steps
01
Хурму розрізати пополам, акуратно, щоб не потрапила шкірка, витягнути ложечною м'якуш, видалити зернята. Подрібнити м'якуш хурми у блендері або просто розім'яти виделкою. Просіяти борошно, змішати з корицею, мускатним горіхом та розпушувачем.
02
Збити масло з цукром та яйцем, додати пюре з хурми, горіхи (їх порубати ножем або розім'яти, але не дуже дрібно), всипати борошно та замісити тісто. Воно буде рідкуватим, тому викладати на деко потрібно або ложкою змоченою у воді, або перекласти тісто в кондитерський мішечок та видавити кружечки.
03
Деко потрібно застелити папером для випікання та трохи змастити його маслом. Випікати печиво 15 хвилин при температурі 180°С. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)