
Сосиски у картопляному тісті
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
330 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Homemade Butter
10 г.
Samobranka Fileiki Sausages
400 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, відварити в підсоленій воді. Варену картоплю в гарячому вигляді пропустити через м'ясорубку (можна подрібнити блендером), додати яйце, борошно, сіль і все перемішати до однорідної консистенції.
02
Картопляне тісто розкачати, нарізати тісто за величиною сосисок. Сосиски відварити. Покласти сосиски на тісто і закріпити кра]. Покласти пиріжки на деко. Розігріти духовку до 180°C.
03
Збити яйце з сіллю. Змастити поверхню пиріжків яйцем. Посипати пиріжки кунжутом. Поставити деко в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)