
Пісочний пиріг із айви з карамеллю
Екзотична айва вважається найзагадковішим фруктом, який відомий людству. Неїстівний в сирому вигляді твердий і непримітний плід надто в'язок на смак. Однак чим довше зберігати айву, тим м'якше вона стає. Але навіщо чекати так довго і відмовляти собі в насолоді цим фруктом? Айва, яка піддалася тепловій обробці, розкриває свій неповторний смак і чудовий аромат. Випічка з айвою – показовий приклад дивовижного перетворення цього фрукта. Пропонований пісочний пиріг із айви з карамеллю має відкритий вид, як тарт. І правильно, навіщо ж ховати таку смачну красу? З кожним шматочком пирога Ви відчуєте, як у роті розсипаються тисячі найдрібніших гранул дивовижної айви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vash Tsukor Sugar 10kg
325 г
Lemon
130 г
Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
1700 г
Salt Egypt
за смаком
Homemade Butter
20 г
Top Grade Wheat Flour
30 г
Kulinarium Meister shortbread dough 500g
500 г
Preparation steps
01
В каструлі змішати 1,5 літра води і цукор (200 г). Лимон помити, вичавити сік і натерти на тертці цедру. Додати сік і цедру в каструлю.
02
Помити айву, очистити, видалити серцевину. Додати айву в каструлю, накрити кришкою і варити близько 10 хвилин. Духовку розігріти до 190 градусів.
03
У сковороду покласти цукор і трохи солі. Поставити на маленький вогонь і нагрівати, поки цукор не перетворитися на густу світло-коричневу масу. Додати масло і добре розмішати.
04
У карамель викласти айву. Тісто повністю розморозити. На присипаному борошном столі розкачати тісто (розміром трохи більше діаметру сковороди). Викласти тісто на сковорідку з фруктами і трохи піджати краї. Поставити сковороду в розігріту духовку і випікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)