
Пісочний сирно-яблучний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
1 кг.
Cottage Cheese 9%
500 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Preparation steps
01
Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Розтерти 2 жовтки зі 100 г. цукру, додати розм'якшене масло і продовжити розтирати. По трохи додавати просіяне борошно, розпушувач. Додати в суміш сметану, замішати тісто і скачати його в кулю, закрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
Сир протерти, змішати з 60 г. цукру і 1 жовтком. Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Нарізати тонкими скибочками і, щоб не потемніли, збризнути їх лимонним соком. Розігріти духовку до 200°C градусів.
03
Деко змастити вершковим маслом. Тісто дістати, тонко розкачати. Розкласти тісто на деко, зробити бортики. Рівномірно нанести на тісто сирну суміш, викласти яблука і посипати їх корицею. Покласти пиріг в розігріту духовку і випікати близько 35-40 хвилин.
04
Білки з цукром, що залишився збити в стійку піну. Через 30 хвилин випікання дістати пиріг і змастити піною. Поставити знову в духовку на 5-10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)