
Лосось, глазурований у соєвому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salmon Fillet №2
1 кг.
Chong Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Chevrotin Chardonnay Dry White Wine 0.75l
2 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Preparation steps
01
Для глазурі змішати цукор, оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік і біле вино.
02
Порізати філе лосося на 4 рівні частини, укласти в один шар у форму для запікання, залити глазур'ю.
03
Духовку розігріти до 200°C. Випікати рибу 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)