
Лососеві котлети
Всіма улюблені рибні котлетки, як правило, готують з філе білої морської риби (у ній менша кількість кісток), такої як хек, камбала, минтай, палтус, тріска. А як Ви дивитеся на те, щоб змінити усталені стереотипи і трошки поекспериментувати? Пропонуємо Вашій увазі дивовижний рецепт лососевих котлет. Так-так, котлетки готуються з делікатесної червоної риби. Прекрасна альтернатива звичайним рибним котлетам. Смачне і поживне м'ясо лососевих має чудовий смак, тому котлетки виходять неймовірно соковитими, м'якими і ароматними. При чому Ви повинні розуміти, що до сімейства лососевих відноситься величезний різновид дуже смачної риби. Експериментуйте на здоров'я.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
300 г
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Spice Black Pepper Ground
2 г
Onion
0,5 шт.
Bread Crumbs
0,5 ст.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
У риби видалити шкіру і кістки, порубати в фарш (краще вручну, щоб залишалися шматочки риби). Дрібно нарізану цибулю помістити в жаростійкий контейнер і нагріти в мікрохвильовій печі протягом 2 хвилин при 600 Вт
02
Вручну замісити фарш із зазначених інгредієнтів, сформувати котлети.
03
Нагріти олію в сковороді і обсмажити котлети, до золотистого кольору з обох сторін, після – протушкувати протягом 3-4 хвилин на слабкому вогні в закритій сковороді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)