Салат з мідіями
Коли вам захочеться чогось незвичайного, смачного і корисного, спробуйте цю страву. Поєднання в ній таких продуктів як мідії, оливки і авокадо порадує вас не лише несподіваним і вишуканим смаком, але і чудовим настроєм і самопочуттям. Насолоджуватися ніжною консистенцією і приємним смаком мідій можна без особливого страху зіпсувати контури своєї фігури через їх неймовірно малу калорійність. У незвичайному м'ясі цих молюсків не міститься вуглеводів, зате є висока концентрація високоякісного білку, Омега-3-кислот, вітамінів і мікроелементів. Соус стане родзинкою страви і складе чудову компанію іншим інгредієнтам.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Losada Gordal Green Olives
16 шт.
Avocado 500g
4 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
4 ст.л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ч.л.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст.л.
Frapin Cognac 40% 0.7l
2 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Листя салату вимити, просушити, нарвати. Авокадо розрізати навпіл і, видаливши кісточку, нарізати соломкою.
02
Оливки нарізати кільцями. Авокадо з'єднати з листям салату і оливками, додати мідії, перемішати.
03
Для соусу зазначені інгредієнти (вершки, лимонний сік, майонез, коньяк) з'єднати і збити. При подачі укласти салат на блюдо, прикрасити соусом і скибочкою лимона.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)