
Салат «Ніцца»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rizzoli Salted Anchovies 850g
250 г.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Packed Potatoes
2 шт.
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
100 г.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Celery Stalk
100 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Ergon White Wine Vinegar 250ml
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Тунець перекласти в сито, дати стекти зайвій рідині.
02
Картоплю відварити, після остудити і нарізати кубиками.
03
Квасолю відварити в підсоленій воді.
04
Перець і селеру нарізати соломкою, помідори нарізати скибочками.
05
Яйця відварити, після остудити і нарізати.
06
Змішати в салатниці овочі, рибу і яйця. Окремо збити оцет з оливковою олією. Заправити приготованою сумішшю салат, додати маслини, посолити і поперчити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)