
Салат з кукурудзи, фети і помідорів чері
Вашій увазі вдало модифікована версія усіма відомого і улюбленого грецького салату за класичною рецептурою. Що незвичайного в новоспеченому салатику? Традиційні для цієї страви кисленькі оливки і солонуваті маслини замінюємо солодкою консервованою кукурудзою. Вона чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами, оскільки характеризується відмінними смаковими якостями і пружньою, соковитою структурою. Доповнити смакову палітру салату ми вирішили за допомогою гілочки свіжого базиліка. Тонкий пряний смак цієї запашної зелені надає салату нотку пікантності. Ну і на завершення – в традиційну заправку з оливкової олії додамо бальзамічний оцет. Такий ароматний салат зведе з розуму всіх гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
200 г.
Cherry Mix Tomatoes 300g
400 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
150 г.
Green Basil, pc
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
З кукурудзи злити рідину. Базилік помити, просушити, подрібнити.
02
Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.
03
Змішати оливкову олію і оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)