
Celery salad with tofu
Легкий і корисний салат з пікантним смаком. Особливо цікавий може бути для вегетарианців і веганів.
Класичний компонент вегетаріанської кухні - сир з ферментованого соєвого молока - тофу, є прекрасним замінником молочних продуктів і будь-яких сирів і постачальником життєво важливих амінокислот і протеїнів.
Завдяки ідеальній збалансованості і легкій засвоюваності корисних речовин, якими багата селера, вона стане воістину рідкісною знахідкою для тих, хто піклується про своє здоров'я, довголіття і красу.
Овочі, зелень і яблуко стануть чудовими сусідами в цій компанії і заправлені легким йогуртом лише додадуть корисності і завершеності ції страві.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Agropod Tofu
450
Celery Stalk
200 g
Fanni Yogurt 2.2% 750g
3 spoons
Vinnytsia Mustard 125g
3 spoons
Red Onion
50 g
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
50 g
Sesame
20 g
Parsley 70g
10 g
Lemon
1
Preparation steps
01
Тофу, овочі, зелень і яблуко нарізати
02
Заправити йогуртом (або веганським/пісним майонезом), гірчицею, обсмаженим кунжутом і соком лимона.
03
Поставити ненадовго в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)