
Королевська ватрушка
Просто королівський пиріг, з великою кількістю ніжної сирної начинки, між шарами з м'яких і злегка хрустких крихт. Радимо взяти сир не знежирений, а 5-9% жирності, так начинка буде смачнішою. Якщо пиріг вам здасться не дуже цікавий, то додайте родзинки або горіхи, лимонну або апельсинову цедру, будь-які фрукти (особливо банани, груші, абрикоси, персики) або ягоди (але тоді додайте цукор, якщо вони кислі), сухофрукти (ідеально підійде курага) . Зверху можна присипати шоколадною крихтою, тертими горіхами, кокосовою стружкою (цей варіант у поєднанні з шоколадом буде дуже красиво виглядати). Подавайте його теплим, так буде смачніше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Baking Soda 500g
2 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Cottage Cheese 9%
250 г.
Preparation steps
01
Просіяне борошно і заморожений маргарин розтерти в крихту (можна подрібнити в блендері). Змішати цукор (100 грам), соду, яйце (1/2) і додати до борошняної крихти. Довести все до однорідної консистенції.
02
Сир протерти через сито, додати 50 грам цукру і половину яйця. Добре перемішати (краще трохи збити міксером). Духовку розігріти до 220.
03
Половину крихт рівномірним шаром викласти у форму. Зверху розподілити всю начинку і посипати крихтами. Поставити форму в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)