
Рисова запіканка зі сьомгою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lightly Salted Salmon Fillet
400 г.
Steamed Rice
250 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
4 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Deroni Dijon Mustard 200g
6 г.
Lemon
1 шт.
Mlekpol Mozzarella Grated Cheese 150g
100 г.
Parsley 70g
20 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Bay Leaf
2 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C. Форму для запікання змастити олією. На дно форми покласти папір для випікання.
02
Зварити рис у великій кількості води. На повільному вогні відварити сьомгу до повної готовності разом з часточками лимону та лавровим листом.
03
Часник дрібно порізати. В мисці змішати готову сьомгу з твердим сиром, часником, петрушкою, гірчицею та рисом. Додати яйця, приправити сіллю та перцем. Ретельно перемішати.
04
Готову суміш викласти в форму і рівномірно розподілити. Випікати близько 20 хвилин, поки суміш не застигне.
05
Витягнути запіканку з духовки та дати їй охолонути у формі, тоді вона стане щільнішою та легко виходитиме з форми.
06
Нарізати запіканку часточками і подавати зі свіжим салатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)