
Гарбузовий суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
0,5 шт.
Young Onions
0,5 шт.
Packed Potatoes
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Garlic
1 шт.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
5 ст. л.
Salt Egypt
0,25 ч. л.
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Preparation steps
01
Підготувати цибулю та часник, шляхом подрібнення. Висипати дані овочі в розігрітий сотейник. Швидко помішувати, щоб часник міг згорнутися, а цибуля залишилась прозорою.
02
Картоплю та гарбуз нарізати однаковими кубиками та висипати до цибульно-часникової суміші. Бульйон злити та накрити кришкою, вогонь при цьому зменшити. Тушкувати овочі протягом 20 хвилин. Бульйон доливати, щоб шматочки овочів могли плавати в ньому.
03
Коли перестали тушкувати, додати до страви сіль і дати їй розчинятись. Розтерти овочі блендером до ніжного пюре. Та доповнити смак мускатним горіхом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)