
Пиріг гарбузовий
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
600 г.
7 Flour 1kg
0, 5 кг.
Homemade Butter
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
300 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Raisins
100 г.
Eat4fit Walnut 150g
50 г.
Preparation steps
01
Близько години запікати гарбуз, попередньо його покласти в жароміцну форму. Готовий гарбуз відставити, до повного охолодження. Потім вийняти м’якоть та розім’яти ложкою або збити кухонним комбайном.
02
Насипати у велику миску муку та корицю, додати нарізане шматочками масло і цукор. Змішувати дану суміш близько 20 секунд, крихта повинна бути крихкою та розсипчастою. Розтерти гарбуз та яйця, додати їх до тіста та змішувати поки воно не стане однорідним. Горіхи насипати разом з родзинками в тісто та розмішати його.
03
Форму для пирога змастити вершковим маслом, посипати борошном та викласти в неї тісто, розрівняти поверхню. Випікати протягом години в розігрітій до 180°C духовці. Залишити пиріг у формі на 5 хвилин, потім викласти на кухонну решітку остигати. Пиріг можна прикрасити вершковою глазур'ю або цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)