
Слойки з абрикосом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
250 г
Metro Chef Apricot in Syrup 720ml
100 г
Cottage Cheese 9%
100 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
10 г
Homemade Butter
20 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Тісто розморозити, розкатати в прямокутний пласт товщиною близько 3-5 мм і розрізати на 6 рівних частин. Деко застелити пергаментним папером, змастити невеликою кількістю масла. Викласти прямокутники з тіста на деко.
02
До сиру додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Сир краще брати не жирний. На кожен з 6 шматків тіста покласти по 1 столовій ложці сирної суміші. Розрівняти сир так, щоб вийшов невеликий шар, що не доходить до країв слойок приблизно на половину сантиметра.
03
Половинки абрикосів нарізати на скибочки і викласти їх на слойки. Зверху абрикоси слід злегка присипати крохмалем, щоб сік, який буде виділятися із них, не розм'якшив слойки. Слойки змастити яйцем і випікати у вже розігрітій духовці близько 15-20 хвилин. Після того, як вони трохи охолонуть, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)