
Картопляні пироги з кисломолочним сиром
Перед вами рецепт низькокалорійних картопляних пиріжків із кисломолочним сиром. Їх особливістю є те, що в основі тіста картопля, а начинки - кисломолочний сир. Поєднання картоплі та сиру не так часто зустрінеш, але, повірте, в смаковому відношенні воно дуже вдале. А калорійність одного такого пиріжка складає всього лише близько 100 калорій (якщо сир брати більше 5%). Якщо ж взяти нежирний сир, то буде і того менше. Також гарним варіантом буде додати до сиру дрібно нарізану свіжу зелень (кріп, петрушку, зелену цибулю). Це збагатить пиріжки і смаком і вітамінами. Картопляні пиріжки із сирною начинкою можна подавати як окремо, так і, наприклад, до овочевого бульйону.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1,5 кг.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
175 г.
Salt Egypt
за смаком
Cottage Cheese 9%
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г.
Olkom Stoloviy Margarine 82.2%
15 г.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, відварити, охолодити і натерти на тертці. Одне яйце розбити і відокремити білок від жовтка. Одне ціле яйце і білок збити з сіллю. Додати до тертої картоплі яєчну суміш. Обережно додати просіяне борошно, добре перемішати.
02
З отриманої маси замісити тісто. Стіл присипати борошном і розкачати тісто. Склянкою або формою вирізати кружальця.
03
Сир протерти через сито (якщо необхідно, то попередньо віджати зайву рідину). Додати до сиру жовток, трохи борошна, цукор і сіль. Добре перемішати і викласти по столовій ложці на картопляні коржики. Сформувати пиріжки.
04
Духовку розігріти до 200°C. Змастити маргарином деко. Викласти пиріжки, змастити одним збитим яйцем. Поставити деко в духовку і випікати до золотистого кольору близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)