
Картопляні кульки із розмарином та часником
Здавалося б, що картопля - це звичайнісінький овоч, з якого готують прості і складні страви. Він настільки вже влився у наш раціон, що ми не уявляємо собі наші обіди та вечері без картоплі. Щоб якось внести різноманітність і приготувати незвичайне зі звичайного, ми пропонуємо вам рецепт картопляних кульок, запечених у духовці. Завдяки своїй незвичайній формі, ця страва відразу приверне до себе увагу ваших гостей, та й усіх, хто зібрався за столом. Адже таку страву можна подавати навіть на святковий стіл - вона виглядає дуже незвичайно. І ви переконаєтеся у цьому, зробивши ці кульки і спробувавши їх м'який та насичений смак.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Garlic
2 зуб.
Rosemary
за смаком
Hazelnut
60 г.
Bread Crumbs
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити із картоплі пюре. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати в пюре часник, розмарин і яйце. Дати картопляній масі трохи охолонути.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. Фундук підсмажити, якщо він сирий і разом із сухарями подрібнити в блендері до однорідної суміші.Із картопляної маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх в паніровці. Поставити в духовку і випікати близько 20-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)