Фісташкові меренги - Image

Фісташкові меренги

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast
Ті щасливчики, яким коли-небудь удостоїлося спробувати справжню меренгу (більш поширена назва безе), знають, що це – найніжніший французький десерт, який готується із запечених яєчних білків, збитих з ванільним цукром. Подумати тільки: такі прості інгредієнти і такий божественний смак виходить. Не дивно: французи знають толк в приготуванні солодощів. Меренгу часто асоціюють з легким і повітряним французьким поцілунком – саме так і перекладається назва цього десерту. Особлива технологія приготування робить ці милі тістечка м'якими і тягучими всередині з хрусткою скоринкою зовні. Сьогодні пропонуємо приготувати фісташкові меренги. Десерт по достоїнству оцінять любителі горіхів.

Ingredients for the recipe

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
96.00 154.96

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

1 kg

Ingredients

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

6 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

155 г.

Auchan Powdered Sugar 200g

155 г.

Roasted Pistachios

35 г.

Preparation steps

01

Яєчні білки збити з цукром в стійку пухку масу. Блендером подрібнити фісташки до стану борошна і змішати з просіяною пудрою. Додати горіхову суміш в білки і ще раз збити.

02

Духовку розігріти до 110°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти ложкою (або кондитерським мішком) білкову масу. Запікати меренги в духовці близько 65-75 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min