
Фісташковий крем англез
Саме з цього дивовижного крему починали своє знайомство всі великі кондитери світу. Чому дивовижного? Особлива технологія приготування, але досить-таки простий склад роблять французький крем англез таким, що якщо його запекти, вийде чудовий карамельний крем; якщо відправити в морозильник – перед Вами найніжніше морозиво; а якщо додати до складу борошно або крохмаль – кондитерський крем (що є основою для більшості десертів) готовий. Ось такий універсальний і дуже смачний крем, який за консистенцією більше нагадує соус. Пропонуємо Вам трошки відійти від класичної рецептури і додати до складу подрібнені фісташки – вийде чудовий фісташковий крем англез.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Roasted Pistachios
70 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
3 шт.
Preparation steps
01
Фісташки очистити і сильно подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Змішати фісташки з вершками і цукром в каструльці. Поставити на маленький вогонь і варити близько 5 хвилин. Зняти з вогню і дати охолонути протягом 15 хвилин.
02
Потім знову поставити суміш на вогонь і варити близько 5 хвилин. Знову дати охолонути. Перекласти крем в скляний посуд і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години. Перед подачею трохи збити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)