
Пиріг «Еспрессо» з медом та горіхами
Цей десерт стане справжнім подарунком для кавоманів. Наш пиріг з медом і горіхами не даремно має назву «Еспресо». Завдяки еспресо тісто несе в собі не тільки аромат кави, але і заряд енергії та бадьорості. Також у страві є найрізноманітніші наповнення для кави - молоко, мед і навіть кориця. До речі, кориця не тільки порадує ароматом, але і занурить у світ романтики, ніжних емоцій і задоволення. Не дивуйтеся, якщо вам захочеться закрити очі, посміхнутися і подумки полетіти далеко від усіх під час того, як будете їсти цей десерт. Це все витівки кориці. Пиріг подарує вам море насолоди і стане відмінною компанією для чашечки кави. Приємного кавування!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
170 г.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
170 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Kava zi Lvova Espresso Coffee Beans 240g
50 мл.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
50 мл.
Almond Nuts 150g
85 г.
Litniy Med Honey 750g
100 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 160°C градусів. Розм'якшене вершкове масло збити міксером з цукром. Додати в масу яйце і перемішати до однорідної консистенції.
02
Зварити еспрессо зі свіжомеленої кави і трохи його охолодити. До маси додати борошно, розпушувач, корицю, еспрессо і молоко. Форму змастити маслом і вилити тісто у форму.
03
Поставити форму в розігріту духовку на 60 хвилин. Коли час пройде, дістати з духовки і трохи охолодити. Перед подачею посипати пиріг горіхами і зверху залити медом. Дати постояти в такому стані 10 хвилин, щоб пиріг трохи просочився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores