
Персиковий сабайон
Італійський класичний десерт зі збитих жовтків з алкоголем і фруктами, який готується особливим способом – на водяній бані. Одна з версій походження цього ніжного крему свідчить, що він став відомий світові через одну просту причину – прикру, але тим не менш «фатальну» помилку в процесі приготування, допущену італійським кондитером Скаппі в далекому ХVI столітті. Кажуть, що жовтки з цукром були недостатньо збиті. Але цій кулінарній помилці досі вдячні безліч цінителів ніжного яєчного десерту. Універсальність сабайону дозволяє використовувати його для приготування тортів, мусів і морозива. Пропонуємо насолодитися кремом сабайон із дольками стиглих персиків.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Melnyk Sad Farm Peach
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
50 мл
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
4 шт.
Preparation steps
01
Персики розрізати навпіл, вийняти кісточку. Розрізати кожну половинку на 6-8 часточок. Покласти часточки на тарілку, присипати 1 ст. л. цукру й збризнути 2 ст. л. вина. Залишити на 30 хв.
02
Решту вина влити в миску, додати жовтки і цукор. Поставити миску на водяну баню і збивати вінчиком, поки сабайон не загусне, близько 10 хв.
03
Персики разом з соком, що виділився розкласти по келихах. Зверху викласти соус сабайон.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)