
Овочевий суп-смузі з бринзою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
5 шт.
Avocado 500g
1 шт.
Kiliya Balkan Brynza 45%
100 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Pickled Cucumbers
5 шт.
Kappa Sweet Pepper
1 шт.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Parsley 70g
пучок
Salt Egypt
за смаком
Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Насамперед підготувати помідори. Їх слід очистити і розрізати навпіл.
02
Очистити зелені овочі: очистити авокадо і огірок від шкірки, у перці видалити серцевину з насінням. Нарізати невеликими шматочками.
03
У блендері подрібнити червоні овочі, тобто помідори. Посолити, поперчити і додати оливкову олію. Узяти ще одну посудину. У ній подрібнити в пюре зелені овочі. Додати нашатковану петрушку, сіль і 1 ст. л. олії.
04
Насипати в миску орегано. Обваляти в спеціях шматочки нарізаної бринзи.
05
Підготувати глибокі тарілки, розлити в них суп: спочатку червону суміш, потім зелену. Викласти шматочки бринзи. Готово!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)