
Апельсинові мафіни з шоколадною крихтою
Приготувати домашні ароматні мафіни – мрія будь-якої господині. А мрії повинні збуватися. Саме час порадувати рідних цією чудовою випічкою. Мафін являє собою маленький порційний кексик із соковитою начинкою всередині. Як правило, в якості начинки використовуються стиглі ягоди і фрукти, розрізані на невеликі шматочки. Туди ж додають горішки, цукати, шоколад. Від цього мафіни, на відміну від традиційних кексів, мають м'яку і пористу текстуру і виходять більш «мокрими» і маслянистими на смак. Пропонована випічка вразить своїм насиченим ароматом і неповторним смаком. Тут і легка цитрусова кислинка, і солодка шоколадна крихта, і ніжний вершковий сир. Пальчики оближеш.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Orange
150 г.
Philadelphia Cheese 500g
175 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром в пухку масу. Додати сир філадельфія і довести до однорідності.
02
Апельсин помити, цедру натерти на дрібній тертці (повинно вийти близько 2 столових ложок). Шоколад порубати на крихти (ножем або в блендері).
03
Всипати просіяне борошно з розпушувачем до яєчно-сирної маси. Додати цедру і шоколад. Довести тісто до однорідної консистенції.
04
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)