
Салат з печериць з моцарелою
Пропонований салат дає Вам право на сміливі експерименти: консервовані печериці можете замінити на смажені, тушковані або навіть свіжі – це справа Ваших смакових уподобань. Так, наприклад, якщо гості на порозі і часу на приготування зовсім немає – сміливо використовуйте мариновані гриби у власному соку або розсолі. Що ж стосується вибору сиру для салату, італійською моцарелою весь існуючий сортовий асортимент не обмежується: можете взяти більш гострий, солонуватий сир, такий як рокфор, дор-блю, горгондзола. Комбінуючи інгредієнти згідно Вашої фантазії, Ви можете досягти абсолютно різних смаків, часом навіть несподіваних, але дуже гармонійних і пікантних. Імпровізуйте на здоров'я.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cherry Mix Tomatoes 300g
200 г.
Mozzarella Cheese Lel 45%
140 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Pepper Mix
за смаком
Preparation steps
01
З печериць злити рідину. Духовку розігріти до 180 градусів. Помідори помити, розрізати на половинки і покласти в духовку на 35-40 хвилин.
02
Сир нарізати кубиками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)