
Мінестроне з куркою
Мінестроне - це страва італійської кухні. У буквальному сенсі слова мінестроне означає "великий суп", тобто суп з безліччю інгредієнтів. Італійці придумали цей легкий суп з сезонних овочів з додаванням пасти або рису. У нашому випадку будемо добавляти макарони і курку. Страва дуже поширена в Італії. Це дуже ситний і корисний суп. По-перше він дуже густий, тому ви можете навіть не намагатися приготувати що-небудь на друге. По-друге він дуже корисний, тому що містить в собі безліч різних інгредієнтів, які й забезпечать різноманітність мікроелементів. А по-третє - це ж суп «другого» дня. Так, що якщо немає часу можете спокійно готувати його заздалегідь на три дні вперед - всі ваші будуть задоволені.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
1 л.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
за смаком
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
1 шт.
Parsley 70g
2 ст. л.
Split Peas
400 г.
Pink Tomato in Packing
400 г.
Celery Stalk
2 стебла
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
1 стакан
Preparation steps
01
Відварити курячу грудинку. Обсмажити подрібнену цибулю і часник на олії. Додати нарізану моркву, селеру і тушкувати овочі до м'якості.
02
Нарізати помідори і добавити до інших овочів. Залити все бульйоном і склянкою води. Довести до кипіння.
03
Додати дрібні макарони, горох, відварену грудинку курки, нарізану петрушку. Варити 10 хвилин.
04
Посипати суп тертим пармезаном і подавати гарячим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)