
Фрикадельки по-шведськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Pork Minced Meat
400 г.
Onion
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Dill 70g
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Eko Mushroom Soup
400 мл.
Preparation steps
01
Спочатку в мисці потрібно змішати фарш з яйцем. Потім додати терту цибулю, хлібні крихти, кріп, посолити та поперчити все. Сформувати кульки, приблизно штук 20.
02
Смажити фрикадельки на розігрітому вершковому маслі у великій сковороді. Перекласти фрикадельки на блюдо.
03
Додати у сковороду масло, потім борошно та змішати. Готувати 2 хвилини, потім влити бульйон, помішувати віночком. Як тільки соус почне загусати, додати до нього обсмажені фрикадельки. Прогріти все разом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)