
Лимонний курд
Курд являє собою заварний лимонний крем густої консистенції з приємною бархатистою текстурою. Має універсальне застосування в кондитерських цілях: його використовують для приготування випічки і десертів. Курт також подають як самостійну страву. Один із способів приготування лимонного крему – водяна баня. Цей метод запобігає появі дрібних грудочок через згортання яєць, які можуть зіпсувати ніжний смак крему. По мірі охолодження курт продовжить густіти. Ці смачні і корисні ласощі користуються великою популярністю в Америці та Англії. Оцініть і Ви приємний цитрусовий аромат і ніжний кисло-солодкий смак. Порада наостанок: використовуйте тільки свіжовичавлений лимонний сік.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
300 г.
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Preparation steps
01
Лимон помити. Цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити і процідити. Збити яйця на водяній бані, додати лимонний сік і цедру.
02
Потім додати вершкове масло і цукор. Постійно помішуючи, дати цукру розчиниться. Охолодити крем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)