
Картопляне пюре зі шпинатом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
600 г
Spinach Bunch100g
300 г
Garlic
1 зубчик
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст.л.
Homemade Butter
20 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистіть і відваріть до готовності в підсоленій воді.
02
Злийте воду і зробіть з картоплі пюре, додавши вершкове масло, за допомогою товкачика або блендера.
03
Якщо ви використовуєте заморожений шпинат, розморозьте його. Листя свіжого шпинату промийте, дайте стекти воді.
04
У сковороді розігрійте олію. Часник наріжте на тонкі часточки і обсмажте.
05
Потім до часнику додайте шпинат і тушкуйте, постійно помішуючи, на слабкому вогні до в'янення всього листя.
06
Після шпинатну масу подрібніть блендером.
07
З'єднайте картопляне пюре і шпинатну масу, перемішайте. Щоб довести пюре до потрібної вам густоти, розбавте його молоком.
08
Додайте спеції і сіль за смаком, ще раз добре перемішайте. Подавайте як гарнір або як окрему страву.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)