
Японський грибний суп
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
2500 - 3000 мл.
Onion
2 шт.
Carrots
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Akura Vermicelli from Green Beans 150g
150 - 200 г.
Preparation steps
01
Приготувати грибний бульйон. Для цього ретельно вимити гриби, порізати їх на чотири частини. Покласти в каструлю, налити 2,5-3 літра води, поставити на середній вогонь. Як тільки бульйон почне закипати, зняти ложкою пінку, яка утворилася і зменшити вогонь. Варити близько 1 години, періодично знімаючи піну, посолити.
02
У цей час очистити моркву і цибулю, нарізати її (моркву можна натерти на тертці) і обсмажити на рослинній або оливковій олії протягом 3-5 хвилин.
03
Вийняти гриби з бульйону, трохи остудити. Додати їх до моркви і цибулі і ще злегка обсмажити.
04
Суп вариться на повільному вогні хвилин 5-7, а потім кладеться вермішель. Далі суп вариться ще 2 хвилини, після чого каструля знімається з плити. Перед подачею на стіл страва має настоятися хоча б півгодини. Сметану і зелень краще додавати не в каструлю, а в тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)