
Ірландський кекс з родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Raisins
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Homemade Butter
2 ст. л.
O'Brian Irish Whiskey 40% 0.7l
2,5 ст. л.
Baking Soda 500g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Coriander Ground
за смаком
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Spice Clove Ground
за смаком
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Spice Ground Ginger
за смаком
Preparation steps
01
Попередньо за один день до випічки, необхідно змішати в каструлі прянощі, воду, масло і цукор. Поставити на вогонь, довести до кипіння, постійно помішуючи, зменшити вогонь, варити суміш протягом 20 хвилин. Зняти з вогню, влити віскі. Суміш повинна повністю охолонути, після чого прибрати на ніч у холодильник.
02
Поставити миску з підготовленою пряною сумішшю в каструлю з гарячою водою, для того, щоб розчинилося на поверхні масло.
03
Духовку розігріти до 175ºС, на нижній рівень в духовці поставити деко з водою. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.
04
Змішати в мисці просіяне борошно, додати соду і сіль, родзинки, вмішати підготовлену пряну суміш, вбити яйце. Замісити тісто. Викласти у форму для випікання, поставити в духовку. Випікати протягом 1,5 години до коричневого кольору. У разі, якщо кекс занадто швидко стане рум'яним, накрити фольгою зверху.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)