
Індійське йогуртовое парфе
Індійське йогуртовое парфе - оригінальне блюдо індійської кухні. Привертає увагу рецепт своєю простотою. Саме чудове в парфе - це його універсальність. Вся принадність цього десерту в взаємозамінності інгредієнтів, з легкістю можна замінювати одні фрукти іншими, щоразу знаходячи нові поєднання і створюючи різні за смаком десерти. Слово "парфе" (у перекладі з французької) прекрасний і бездоганний. Ці слова ідеально підходять до опису цього смачного холодного десерту з йогурту і манго. Це дуже корисні і приємні на смак ласощі, вони незамінні, особливо в спеку, і є однією з найбільш чудових страв на сніданок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Big Mango, pc
2 шт.
Mlekovita Natural Yogurt 3% 1kg
300 г.
Auchan Dried Unsalted Pistachios 150g
30 г.
Aro Powdered Sugar 250g
2 ст. л.
Eco Cardamom 6g
за смаком
Preparation steps
01
Манго очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. Нарізати невеликими шматочками. Кілька шматочків залишити для прикраси, а інші покласти в чашку для блендера і збити в пюре.
02
Туди ж додати йогурт і пудру. Збити ще раз.
03
Насіння кардамону розчавити в ступці. Потім додати їх до пюре і гарненько перемішати.
04
Викласти готове пюре в порційні стакани або в креманки, посипати подрібненими фісташками і прикрасити шматочками манго.
05
Накрити парфе харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Подавати охолодженим на сніданок.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)