
Індійські тістечка "Ладу"
Індійські тістечка "Ладу" - ласощі, які готують із нутовой або горохової муки, мелених горіхів і прянощів. Вони являють собою солодкі, пряні кульки, що тануть у роті. Такі солодощі готують в Індії у свята, особливо популярні вони у Північній Індії. Рецептів приготування цих ласощів існує безліч. "Ладу" можна надати форму кульок, а можна скористатися спеціальними формочками для цукерок. У будь-якому випадку Ви залишитеся задоволені результатом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eco Cardamom 6g
6 шт.
Coconut Flakes
20 г.
Spice Cinnamon Ground
1 ч. л.
Homemade Butter
450 г.
Sto Pudiv Chickpea Flour 500g
400 г.
Pripravka ground nutmeg spices 15g
5 г.
Aro Powdered Sugar 250g
250 г.
Hazelnut
50 г.
Preparation steps
01
Підсушити на сухій сковороді горіхи, зняти лушпиння і подрібнити в ступці або качалкою.
02
Вершкове масло розтопити в сковороді з товстим дном.
03
Додати нутове (або горохове) борошно і періодично помішуючи залишити на 15 хвилин на маленькому вогні, незабаром з'явиться горіховий аромат.
04
Потім додати мелене насіння кардамону, корицю і мускатний горіх, а також горіхи і кокосову стружку. Все ретельно перемішати і тримати на вогні ще близько 2-3 хвилин поки спеції не розкриють свій аромат.
05
Далі зняти сковороду з вогню і додати цукрову пудру. Ретельно все перемішати, розбиваючи грудки.
06
Перемістити масу в тарілку і остудити до кімнатної температури.
07
Потім, змочивши руки у воді, скачати кульки розміром з волоський горіх або більше. При бажанні прикрасити горіхами. Поставити в холодне місце на 30 хвилин. Десерт готовий!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)