
Домашня яєчна локшина
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Просіяти борошно на стіл, зробити в центрі заглиблення. Туди влити яйце і посолити.
02
Замісити круте тісто. Якщо тісто дуже м'яке, додати трохи борошна на стіл і продовжувати вимішувати. Якщо на тісті утворилися тріщини, то потрібно змочити руки водою і помісити тісто вологими руками.
03
Готове тісто розкачати в тонкий пласт, чим тонше, тим смачніше локшина.
04
Перед нарізкою необхідно визначитися з розміром і шириною локшини. Далі нарізати тісто на локшину.
05
Викласти нарізану локшину на серветку і дати їй трохи підсохнути протягом 30 хвилин.
06
Підсушена локшина готова до приготування. Її можна використовувати як самостійну страву або додавати під час приготування інших страв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)