
Cалат Грецький
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
3шт
Pickled Cucumbers
2-3 шт
Packaged Green Peppers
1 шт
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
2-3 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
2 ст. л.
Auchan Oregano 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Помідори вимити, обсушити, розрізати навпіл, вирізати плодоніжки і нарізати великими шматками. Перець вимити, обсушити, розрізати навпіл, вирізати насінну коробку і нарізати напівкільцями. Огірки вимити і відрізати кінчики.
02
Нарізати огірки кружечками, товщиною близько 1 см. Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Фету або бринзу нарізати кубиками.
03
Викласти в глибокий салатник огірки, болгарський перець, цибулю і помідори. За смаком посолити, посипати дрібкою цукру (якщо помідори кислуваті) і поперчити свіжомеленим перцем.
04
Збризнути салат соком лимона або винним оцтом і оливковою олією (можна замінити соняшниковою). Обережно перемішати, викласти кубики сиру, посипати сухим орегано (або додати трохи суміші італійських спецій) і прикрасити салат маслинами.
05
Перед подачею охолодити салат в холодильнику близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)