
Імбирне печиво з корицею
Нижче наведено рецепт прекрасного, м'якого печива з насиченим ароматом таких спецій, як кориця та імбир. Якщо ж вам таких спецій недостатньо і ви хочете поекспериментувати, то можна порадити вам додати ще трохи апельсинової або лимонної цедри (і / або соку), гвоздику, мускатний горіх, ваніль, мигдалевий екстракт або який-небудь лікер (коньяк, бренді, віскі) . Тоді воно нагадуватиме глінтвейн у вигляді печива і чудово підійде до чаю в осінній або зимовий вечір. Сам процес приготування і випікання досить простий і швидкий, тому можете це компенсувати і витратити трохи часу на прикрашання і вирізання печива різноманітними спеціальними формочками.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Homemade Butter
100 г.
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
25 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180. Борошно просіяти, разом з розпушувачем. Імбир помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Розм'якшене масло збити з цукром, додати яйце і ще раз збити.
02
Додати в масляну суміш борошно, імбир і корицю. Замішати тісто, розкачати в тонкий пласт і вирізати печиво. Застелити пергаментним папером деко і викласти печиво. Поставити деко в духовку і випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)