
Ніжний кекс на кефірі
Найкраще, що може зробити хороша господиня для своєї родини – це приготувати домашню випічку. Завжди свіжа, ароматна і м'яка, вона куди краще магазинних тортиків і тістечок. Пропонуємо Вам рецепт смачних і ароматних кексиків з ванільним акцентом. Випічка, приготована на кефірі, виграшно відрізняється дивовижно ніжною і повітряною текстурою. До того ж, кефір допомагає знизити загальну калорійність кексів, в яких і так достатня кількість вершкового масла і борошна. Крім простоти, даний рецепт підкуповує своєю швидкістю. Один недолік: кекси з'їдаються до останньої крихти також швидко, як і готуються. Додайте в тісто трохи кориці – і приємний аромат цієї пряності запаморочить Вам голову.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Homemade Butter
100 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Pripravka Vanilla 2g
5 г.
Preparation steps
01
Яйця збити з цукром і ваніліном. Масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Просіяти борошно з розпушувачем. Змішати обидві суміші і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити її на 2/3) і поставити в духовку. Випікати кекс близько 50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)