Жаренка - Image

Жаренка

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ingredients for the recipe

Beef Stew
329.90

Beef Stew

per 1 kg

Ingredients

Beef Stew

500 г.

Packed Potatoes

1 кг.

Borovychok Dried Porcini Mushrooms 50g

50 г.

Packed Onion from 3kg

2 шт.

Carrots

1 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

4 ст. л.

Marinado Tomato Paste 25% 460ml

1 ст. л.

Hutorok Rye Flour 900g

1 ст. л.

Homemade Butter

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

50 мл.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати середніми шматочками, моркву нарізати скибочками, картоплю і цибулю - кубиками.

02

Кожен нарізаний інгредієнт окремо обсмажити на сковороді в невеликій кількості олії.

03

Гриби необхідно відварити, подрібнити, обсмажити на сковороді з олією.

04

Муку також підсмажити на сковороді, до золотистого кольору.

05

Всі підготовлені і обсмажені продукти викласти в жаровню, залити зверху грибним бульйоном, додати сметану, поставити на вогонь, тушкувати до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Herring under a fur coat with avocado

Herring under a fur coat with avocado

4

1 h 30 min