
Емпанадас з яйцями, шинкою, оливками і чеддером
Емпанадас - це страва, яка є кулінарним символом Аргентини, хоча справедливості заради відзначимо, що емпанадас люблять і готують по всій території Південної Америки. Так що ж таке емпанадас? Це пиріжки, запечені в духовці. У перекладі з іспанської назва цієї страви означає "загорнутий в тісто". Традиційні аргентинські емпанадас досить великі за розміром: приблизно з долоню. У кожній провінції свої варіанти емпанадас, але скрізь у складі начинки (як і в запропонованому рецепті) присутні маслини і рубані яйця. У цьому рецепті пропонується використовувати готове листкове дріжджове тісто. Кружечків з тіста повинно вийти приблизно 30 штук. Начинки на кожен кружок кладіть по 1 столовій ложці.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Aro Sliced Olives 4250ml
40 г.
Armando Cheddar Cheese
50 г.
Argal York Sandwich Ham
200 г.
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
750 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Homemade Butter
20 г.
Preparation steps
01
Налити воду в каструлю, покласти яйця, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 10 хвилин, після чого охолодити протягом 5 хвилин під струменем холодної води.
02
Духовку розігріти до 220°C, деко змастити маслом, вирізати з тіста кружечки. Змішати в мисці нарізані маленькими шматочками яйця, оливки, нарізані шинку і сир. Викласти начинку на кожен кружечок тіста. Згорнути кожен навпіл, защипнути краї.
03
Викласти пиріжки на деко. Змастити зверху збитим жовтком. Поставити в духовку на 15 хвилин. У разі, якщо пиріжки почнуть швидко рум'янитися, накрити деко фольгою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)