Дорада в духовці з лимоном і базиліком - Image

Дорада в духовці з лимоном і базиліком

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Найчастіше назву цієї риби можна побачити в різних рецептниках та інтернеті як золотистий спар. Це такий собі морський карась. Ця риба - традиційний продукт для страв всіх народів узбережжя, де він мешкає (а саме Схід Атлантики і Середземне море). Вони її смажать, варять і навіть їдять в сирому вигляді. Дораду люблять усі, хто обома руками "за" здоровий спосіб життя і любителі дієт з низьким вмістом жирів, адже ця риба ледве чи не сама дієтична, не дивлячись на те, що по суті своїй будь-яка риба не особливо жирна. І все ж, щоб смак доради сподобається вам ще більше, приготуйте її із запашним базиліком і соковитим лимоном. За нашим рецептом.

Ingredients for the recipe

Chilled Packed Gutted Dorado 200-300g
629.00

Chilled Packed Gutted Dorado 200-300g

per 1 kg

Ingredients

Chilled Packed Gutted Dorado 200-300g

2 шт.

Lemon

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Basil in Pot

40 г

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200 градусів.

02

Рибу почистити і випатрати, добре промити і обсушити. Половину широкого листа фольги змастити невеликою кількістю оливкової олії. Покласти на цю половину рибу, посолити і поперчити її з обох сторін, натерти оливковою олією.

03

Половину лимона нарізати тонкими скибочками, з половини вичавити сік. Соком як слід збризнути рибу, а скибочки разом з базиліком покласти в середину. Загорнути рибу щільно у фольгу і прибрати в духовку. Запікати приблизно хвилин 20-25.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min