Морозиво у фритюрі - Image

Морозиво у фритюрі

Number of servings: 2Cooking time: 2 hDifficulty: EasyMeal: Lunch
Морозиво - це улюблений десерт багатьох. І не тільки влітку, але і в будь яку іншу пору року. Так, безсумнівно, морозиво - це дуже смачно і свіжо. Але іноді навіть найсмачніші страви трохи приїдаються. У такому випадку ми вам пропонуємо цікавий рецепт, як "удосконалити" цей відомий усім десерт. Спробуйте приготувати морозиво за нашим рецептом. Досить вмочити морозиво в кукурудзяні пластівці і обсмажити у фритюрі - і новий незвичайний десерт готовий. Спробуйте зробити його для своїх домашніх або ж навіть подати на святковий стіл. Ми впевнені, ніхто не залишиться байдужим до такого вишуканого десерту.

Ingredients for the recipe

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g
47.90 55.40

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g

75 g

Ingredients

Limo Velvet Vanilla Ice Cream 75g

170 г.

Sante Corn Flakes 250g

60 г.

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

500 мл.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1/2 шт.

Preparation steps

01

Підготувати 2 миски. В одній мисці збити яйце, в другій - подрібнити кукурудзяні пластівці.

02

М'яке морозиво скачати в кульку, обваляти у збитому яйці і подрібнених кукурудзяних пластівцях, потім знову вмочити в яйці і пластівцях. Одержаний напівфабрикат заморозити (1 годину).

03

Підготовлену кульку морозива обсмажити в сильно розігрітому фритюрі до утворення золотистої скоринки 1-2 хвилини.

04

Подавати з шоколадом або топінгами.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min