
Котлети із грибним соусом
Ingredients for the recipe
Ingredients
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
450 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
230 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Onion
1 шт.
The Local Food Salty Cracker with Flax
25 г.
Sage in pot
1 ч.л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Homemade Butter
3 ст.л.
Appel Worcester Sauce 1l
2 ч.л.
7 Flour 1kg
3 ст.л.
Parsley 70g
20 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати фарш, яйця, цибулю, крекери, шавлію, сіль та перець. Замісити фарш до однорідності і сформувати з нього 4 однакові котлети товщиною 1,5 сантиметра.
02
Потім у сковороді на сильному вогні розігріти вершкове масло. Викласти котлети і смажити до коричневого кольору, близько 4 хвилин з кожного боку. Після готовності перекласти котлети на тарілку.
03
В сковороду додати вершкового масла, всипати гриби та смажити. Ввести в сковороду до грибів вустерширський соус, трохи посолити та поперчити. Посипати все мукою та влити 2,5 склянки води гарячої. Готувати такий соус близько 2 хвилин.
04
Котлети з соком, знову перекласти в сковороду та перемішати, вкинути петрушки та готувати ще кілька хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)