
Сирне печиво ракушки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Homemade Butter
200 г.
Cottage Cheese 9%
200 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Preparation steps
01
Змішати борошно з розпушувачем. Масло (дуже холодне, краще заморожене) подрібнити в блендері і змішати з борошном. Додати протертий сир і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.
02
Розкачати тісто в тонкий пласт (близько 0,3-0,4 см в товщину). Вирізати з тіста кружечки. З обох сторін посипати кружечки цукром. Згорнути заготовки тіста у формі ракушки.
03
Духовку розігріти до 180°C. Застелити деко пергаментним папером і викласти на нього печиво. Поставити печиво в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)