
Сирний пиріг з виноградом
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
225 г.
Cottage Cheese 9%
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
175 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл.
Pripravka Baking Powder for Dough 18g
10 г.
Salt Egypt
3 г.
Terra Brand M Semolina 800g
50 г.
Grape
400 г.
Preparation steps
01
Сир з'єднати з цукром (50 г.), сіллю, 1 яйцем, олією, борошном, розпушувачем і замісити тісто. Надати йому форму кулі, загорнути в харчову плівку, покласти в холодильник на 30 хвилин.
02
У цей час приготувати начинку. Для цього лимон помити, натерти на дрібній тертці цедру. Яєчні жовтки відокремити від білків. Жовтки збити з частиною цукру (75 г.) і лимонною цедрою, додати сир і манну крупу.
03
Білки збити з цукром, що залишився (50 г.) в пишну стійку піну і обережно ввести в сирну масу. Форму для пирога змастити маслом. Дістати з холодильника тісто, розкачати, укласти в підготовлену форму.
04
Духовку розігріти до 200°C градусів. На тісто викласти рівномірним шаром начинку і красиво укласти виноград. Якщо виноград з кісточкою, то ягоди необхідно розрізати навпіл і видалити кісточки.
05
Поставити пиріг в розігріту духовку і знизити температуру до 180°C градусів. Випікати близько 30-40 хвилин до золотистого кольору. Перевірити готовність зубочисткою. Готовий пиріг охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)