
Кекси з вишнями і мигдалем
Не завжди рецепт страви повинен бути складний і важкий для того щоб отримати в результаті прекрасне блюдо. Є дуже багато рецептів страв простих у своєму приготуванні , і як показує практика , чим простіше і легше рецепт страви , тим саме блюдо в підсумку виходить смачніше. Ні, звичайно , є і виключення з правил. Але сьогодні ми вам представляємо рецепт приготування кексу з вишнею та мигдалем. Часу для його приготування знадобиться всього лише тридцять хвилин. Але результат вийде приголомшливий . Смак кексу вийде ніжним і прекрасним. Такі кекси добре спекти , коли несподівано на порозі з'явилися ваші подруги. Пікантне чаювання вам забезпечено.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Cherries
240 г
Dobryk Baking Powder
1,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
120 мл
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Almond
240 г
7 Flour 1kg
1,5 ст.
Vash Tsukor Sugar 10kg
120 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
60 мл
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200° С.
02
Видалити з вишні кісточки і нарізати її.
03
Змішати у великій мисці борошно, розпушувач і цукор.
04
Додати молоко, масло, яйце, ретельно перемішати.
05
Ввести в тісто вишню і половину рубаного мигдалю.
06
Змастити форму для випічки міні-кексів олією і заповнити її тістом на 2/3.
07
Посипати зверху рештою мигдалю (і, при бажанні, дрібкою цукру).
08
Випікати 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)