
Кукурудзяний суп
1
Звичайно ж приготування супу з нашої цариці полів кукурудзи, приємно здивує вас та змушуватиме вас готувати цю страву знову і знову. Адже вже давно вона царствує і на кухнях багатьох господинь. Це і не дивно, тому що букет смакових властивостей цього овоча, дійсно вражає та дивує нас. Але не слід забувати і про корисність даного супчика з використанням солоденької кукурузки, ця злакова є корисною до споживання в будь-якому віці. Не дивним є і поєднання її з курячим бульйоном, що слугує смачною основою для різноманітних страв. Використання зелені вдало підкреслить різнобарвність та яскравість даної страви. Тому, якщо вам захотілося чогось гаряченького та легкого в засвоєнні, не майте сумніву щодо приготування цього колоритного кукурудзяного супу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fresh Corn 2 pcs
4 шт.
Onion
1 шт.
Food Studio Chicken Broth 500ml
600 мл
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл
Fresh Greens Mix 100g
40 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.
02
Лук очистити, дрібно порізати.
03
Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.
04
З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.
05
Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.
06
Посолити і поперчити за смаком.
07
Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.
08
При подачі полити суп олією із зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)